0

Charlotte haar dildo

Disclaimer: Dit verhaal berust op pure fictie.

Zoals elke avond voordat ik naar bed ging, ging ik bij mijn kinderen kijken of ze sliepen en ingestopt waren voor de nacht. Mijn tweelingzonen lagen languit op hun stapelbed, armen en benen gebogen en in allerlei bochten, de dekens onder hen lagen door elkaar, voor beiden de normale slaapstand. Ik gluurde naar Charlotte, mijn oudste dochter. Charlotte was volop in de puberteit, het ene moment een maniakale mafkees, het andere het liefste papa's meisje. M'n vrouw tolereerde haar meestal, maar af en toe hoorde ik van de gefrustreerde moeder van het meisje: "Regel jij het maar met haar, ik ben er klaar mee!" Ik had een veel minder uitbarstende relatie met mijn dochter, we hadden een hechte band sinds ze van haar moeder naar mij kon waggelen. Charlotte ontwikkelde zich tot een mooi tienermeisje, en hoe meer ze veranderde, hoe meer ik me bewust werd van de vervelende, pukkelige, kwijlende rotzakken die om haar heen hingen, en naarmate de tijd verstreek, merkte ik dat ze minder afkeer kreeg van het andere geslacht.

Ik opende de deur wijd genoeg om het overlooplicht op Charlotte te laten schijnen en kreeg de schok van mijn leven. Ze lag naakt boven op de dekens, een kleine dildo in haar linkerhand geklemd. Het meisje sliep en zag of hoorde mijn reactie niet. Ik staarde een paar seconden stomverbaasd voor me uit, liep toen terug naar de hal en sloot de deur, mijn geest was leeg, ik dacht niet na, ik was alleen gefixeerd op het beeld van mijn dochter die naakt op het bed lag met een seksspeeltje in haar vuist. Na een paar momenten van kalmerende stilte, opende ik voorzichtig de deur weer om te zien of mijn verbeelding me parten speelde. Nee, daar lag ze, in al haar glorie, met een dildo in haar hand. Ik begon weer te ademen en begon haar toen aan te kijken. Mijn dochter was ongeveer 1 meter 65, maar mijn vrouw en ik waren het erover eens dat ze nog steeds groeide. Ze woog misschien 50 kilo en tot op dat moment maakte ik me niet al te veel zorgen over hoe het gewicht verdeeld was. Ik bekeek haar van boven tot onder en mijn ogen namen de zachte, perfect ronde hopen van haar borsten in me op, de tepelhofjes ter grootte van een knoop. Ze liep taps toe van haar schouders naar een taille die niet meer dan 60 centimeter in omvang kon zijn geweest, waarna haar heupen wijd uitwaaierden tot aan de bovenkant van haar dijen. Haar buik was jeugdig plat tot aan de lichte heuvel van haar bekken, de top van haar kut spleet was zichtbaar door een dunne bedekking van krullend lichtbruin haar. Haar slanke dijen stonden schuin uit elkaar zodat ik haar vagina van boven tot onder kon zien, de plooien van haar kutje zagen er rond, vol, volwassen uit. De binnenste lippen, de schaamlippen, staken uit de spleet van haar kut. Afgezien van een constellatie van vier kleine moedervlekken onder haar linkerborst, was haar lichaam, haar huid, gaaf en glad. Ik verplaatste mijn ogen naar de dildo, hij was misschien vijf centimeter lang en had de vorm van een echte erectie, hij had zelfs een stel ballen. Het bruine speeltje zag er niet uit als een vibrator, maar als een met de hand bediende neplul. Ik stond met mijn handen in de deuropening en staarde naar het tafereel op het bed. Ik wist dat ik weg moest gaan, maar ik kon mijn voeten niet in beweging krijgen. Uiteindelijk kwam ik weer bij zinnen, liep weg en sloot de deur weer. Toen ik naar mijn kamer ging, dacht ik maar aan één ding: mijn dochter was groot geworden in de tijd die ik nodig had om haar deur te openen en weer te sluiten.

Ik dacht eraan mijn vrouw te vertellen wat ik had gezien, maar stopte die gedachte snel weg. Ik was er vrij zeker van dat ze juist op dat moment zou proberen haar dochter te confronteren; ik dacht niet dat het een goed idee was Charlotte wakker te maken en herrie te schoppen over een seksspeeltje om half elf op een schoolavond. Nadat ik mijn vrouw had verzekerd dat de kinderen veilig in hun bed lagen, dommelde zij in, maar ik lag op mijn rug, niet in staat om te slapen. De kamer was donker, maar ik had geen licht nodig en staarde naar de herinnering aan Charlottes lichaam. Zo rijp zag ze er zeker niet uit toen ze in kleren door het huis flaneerde. Ik wist niet wat ik met mijn ontdekking aan moest en hoe langer ik nadacht, hoe meer vragen er in me opkwamen. Moest ik het negeren? Verder onderzoek doen? Het aan haar moeder vertellen? Wat deed ze met die dildo, ging ze er helemaal voor, gebruikte ze hem om haar kersje te laten knallen, of was ze nog bescheiden genoeg om te experimenteren? Was ze aan het rotzooien met de magere, knokkel-slepende, leegogige, tiener jongens waar ze mee omging? Mijn vader maakte zich grote zorgen en ik wist dat ik iets moest doen.

Rond vier uur die ochtend sloop ik terug naar de kamer van mijn dochter en opende de deur. Charlotte lag lekker onder haar dekentje, tegen haar kussen aan geknuffeld. Ik stapte naar het bed en keek neer op haar mooie profiel, en voor de eerste keer zag ik mijn kind als een verleidelijke vrouw, niet als mijn meisje. Beschaamd over de opwinding die mijn noten kietelde, schoof ik terug van het bed waar mijn blote voeten op iets koel en rubberachtig stapten, ik keek naar beneden om de dildo te zien die onder mijn tenen vandaan stak. Ik pakte hem voorzichtig op en deed toen iets wat me nog meer deed schamen. Ik zette haar speelse leuter tegen mijn neus om te zien of ik haar geur kon opvangen, opnieuw roerden mijn ballen zich. Ik moest aan mijn gedachten ontsnappen, dus ik rende terug naar bed. Ik was me er niet van bewust dat ik de plastic pik nog vasthield tot ik ging liggen. Niet wetend wat ermee te doen, liet ik hem achter het nachtkastje vallen, op de grond tegen de muur. Ik heb die nacht geen oog dichtgedaan. Die ochtend schonk ik in de keuken een broodnodige kop koffie in, toen een luide stemexplosie door het huis galmde: "Wie van jullie was vannacht in mijn kamer!?" schreeuwde Charlotte tegen de tweeling.

Ze ontkenden eenstemmig: "Ik niet."

"Lieg niet, kleine griezels, een van jullie, waarschijnlijk allebei, moest in mijn kamer zijn, ik weet het!"

M'n vrouw zei: "Charlotte, waarom schreeuw je zo?"

"Ze waren in mijn kamer mam, ze moeten binnengeslopen zijn toen ik sliep."

"Waarom denk je dat?" vroeg mijn vrouw.

Charlottes stem zakte zo'n 20 decibel, "Laat maar, het doet er niet toe." Net toen haar moeder naar de keuken kwam, hoorde ik mijn dochter haar broers bedreigen: "Een van jullie heeft iets uit mijn kamer meegenomen, ik wil het terug of jullie krijgen allebei een hoop narigheid van me." Ik wist meteen wat ze miste.

Charlotte was die ochtend gespannen. Pas toen de tweeling naar de schoolbus was, was ze weer rustig en op haar gemak. Mijn vrouw vroeg haar opnieuw wat haar probleem was, maar onze dochter nam een van haar puberteit-gedreven Stephen King-persoonlijkheden aan en snauwde haar af. Na een korte confrontatie, het meisje vertrok ook naar de lessen, kwam mijn vrouw Pearl naar me toe, "Ze doet onmogelijk! Wat is er in godsnaam mis met die kleine terreur? Je moet met haar praten Will, ik kan niet meer."

Op dat moment wist ik dat ik mijn vrouw niet zou vertellen over Charlottes nieuwe hobby, maar ik begon te grinniken, Pearl keek me aan: "Wat is er zo grappig?"

"Weet je wat je vader zegt over de jaren dat je een tiener was?"

Mijn vrouw was niet in de stemming om over haar kindertijd na te denken, "Nee, wat?" mopperde ze.

"Hij heeft me een paar keer verteld, dat vanaf het moment dat je begon te puberen tot je ongeveer zeventiende, hij geen echtgenoot en vader was, hij was een scheidsrechter. Nu weet ik wat hij bedoelde."

Pearl gromde naar me: "Niet grappig." Ik vond het erg amusant.

Nog drie dagen lang was de vijandigheid tussen Charlotte en de tweeling zo groot dat elke familieband verdronk. Met Pearl en Charlotte ging het niet veel beter. Ik was de enige met wie m'n dochter wilde omgaan zonder als een gewond dier te snauwen en te grommen. Ik wist wat haar dwars zat, maar wist niet hoe ik het weer goed kon maken. Ik dacht eraan om dat klotespeeltje terug in haar kamer te zetten, maar zelfs dat zou niet kunnen werken, ze zou nog steeds denken dat haar broers het hadden en ze zouden blijven haten. De hele crisis kwam tot een hoogtepunt op zaterdagmiddag toen mijn vrouw me waarschuwde: "Haal je dochter het huis uit en praat haar naar beneden. Ik ben klaar om haar in het gips te slaan!"

"Charlotte, laten we hier weggaan, ik koop een ijsje voor je." Zij en ik gebruikten ijssalons als decor voor vele vader-dochtergesprekken. Vele malen genoten we van hoorntjes bij Baskin-Robbins zonder broers of haar moeder; problemen ophelderen, of gewoon een band opbouwen.

Ze had een dubbele beker voor zich en nam de eerste slok toen ik vroeg alsof ik het niet wist: "Wat is er aan de hand lieverd, waarom ben je zo gespannen de laatste paar dagen?"

Ze bloosde rood, wendde haar ogen af terwijl ze probeerde een plausibel antwoord te verzinnen, "Ik weet het niet pap, de jongens zijn gewoon snotapen."

"Is je moeder ook een snotaap?"

Ze keek geïrriteerd naar me op, "Papa, ze kiest altijd hun kant, ze denkt dat ik ze de hele tijd haat."

"Vind je niet?"

Ik moest lachen toen ze mopperde: "Niet de hele tijd, nee, maar deze week zeker."

Het was tijd om haar te laten weten dat ik haar geheim kende, dat haar seksspeeltje ontbrak, dat ze de jongens niet de schuld moest geven. Ik haalde een klein doosje uit mijn jaszak en legde het op tafel, "Hier, misschien helpt dit je te kalmeren."

Ze glimlachte, ze vond het leuk onverwachte cadeaus te krijgen, "Heb je iets voor me?" De glimlach verdween seconden later, vlak nadat ze de doos had geopend. Ze keek naar haar dildo die op een bed van katoen lag. Charlottes gezicht schroeide rood, haar ogen werden zo groot als schoteltjes, ze bevroor op haar plaats, ze ademde niet meer. Langzaam richtte ze haar verbijsterde ogen op de mijne, liet de doos vallen en krabbelde uit het hokje en de deur uit. Ik was niet verrast door haar reactie, ik was er vrij zeker van dat het niet zou zijn, 'Oh bedankt, ik heb dit gemist'.

Ze zat niet in de auto toen ik instapte, mijn dochter was gevlucht naar onbekende streken, dus ik reed de straat op en hield een oogje in het zeil terwijl ik langzaam doorreed. Ze was bijna twee straten verder voor ik haar vond; ik stopte naast haar, "Charlotte, stap in, je kunt hier niet van weglopen."

"Ik stap nooit meer bij je in een auto, ga weg!" Ze schreeuwde hard genoeg dat een vrouw die in de buurt liep me met een kwaad oog aankeek, ze zag een man van middelbare leeftijd een jong meisje lastigvallen op straat dus ze intoetste 911 in haar telefoon, ze zou me aangeven. Ik reed weg naar de volgende hoek, stapte uit de auto en wachtte op Charlotte. Toen ze dichtbij was, hield ik haar tegen: "Je moet in de auto stappen voor de politie komt."

"Ik hoop dat ze dat doen!"

Ik werd niet boos zoals haar moeder doet, "Echt? Wil je dat ik ze vertel waarom je boos bent?" Ik haalde het doosje weer uit mijn zak, "Dit ziet er in eerste instantie misschien niet goed voor me uit, maar na een paar minuten good cop/bad cop routine zouden ze weten van wie dit is; stap in Charlotte, ik ga je niet meer slaan of in verlegenheid brengen."

Met een houding van een kilometer breed en twee keer zo diep trok mijn dochter haar deur open en sloeg hem toen dicht. Ik stapte in de auto en reed snel weg van de vrouw, die dichterbij kwam met de telefoon aan haar oor gekleefd. Terwijl we wegreden, hoopte ik dat ze mijn rijbewijs niet voor de politie had meegenomen.

Het huis zou geen goede plek zijn om haar mee naar toe te nemen, dus reed ik naar de andere kant van de stad, naar een stadspark, waar we bij het Loon Lake konden zitten en uitpraten over de puinhoop die haar dildo had gemaakt. Terwijl ik reed, pakte mijn dochter de doos op en gluurde er toen voorzichtig weer in, ze werd weer rood en legde er toen een vingertopje op, alsof ze een oude vriend gedag zei. Ze keek naar me op, "Heb je dit uit mijn kamer meegenomen?"

"Het lag op de vloer toen ik binnenkwam om je in te stoppen."

"Heb je het aan mama laten zien?"

"Nee lieverd, tot nu toe ben ik de enige die weet dat je dat hebt."

Ze haalde diep adem, zuchtte het uit als opluchting en berusting gecombineerd, "Bedankt dat je het haar niet verteld hebt." Charlotte leunde tegen het raam, staarde naar niets, zei niets, voor de rest van de rit naar het park.

We zaten op een bankje aan het meer en keken naar de eenden die voorbij peddelden. Ik denk niet dat ik een gesprek over de feiten van het leven moet beginnen, of wel?

"Nee, ik denk dat ik tussen mam en andere plaatsen wel genoeg weet."

"Andere plaatsen? Zoals jongens?"

Charlotte grijnsde vrolijk, ze werd minder onrustig, "Nee papa, geen jongens. Alleen mijn vrienden en films en zo."

Ik was opgelucht dat ze nog niet de laatste stap had gezet, maar ik had honderd vragen die op m'n tong lagen te wachten om gesteld te worden. Ik voelde dat ik langzaam en voorzichtig met haar moest zijn. Hoe lang heb je dat al, waar heb je het vandaan?

"Een paar maanden geleden hebben Mallory en ik hem online gekocht. Zij heeft er ook een, alleen is hij zwart. Ze grijnsde voor het eerst met gevoel, "Ik moest mijn verjaardag erin zetten dus heb ik er een verzonnen alsof ik negentien was. Daarna was ik de eerste die elke dag de post checkte tot hij kwam."

"Online? Ik zie normaal geen advertenties voor seksspeeltjes online, waar zocht je dan, op pornosites?" Opnieuw kleurde ze van wangen in haar nek, ze hoefde de vraag niet te beantwoorden. Mijn dochter keek naar porno. Toen ik naast haar zat, keek ik naar de benen die uit haar rokje staken en voelde een spanning in mijn ballen. Ik herinnerde me het beeld van haar naakt op het bed en de spanning breidde zich uit naar mijn leuter. Ik moest van onderwerp veranderen, "Kijk meisje, je geheim is veilig, ik zal het je moeder niet vertellen. Ik weet heel goed dat als ze zou weten dat je dat hebt, er urenlange lezingen zouden volgen waar we geen van beiden van zouden genieten. Je mag je speeltje houden en ermee doen wat je wilt, mijn lippen zijn verzegeld."

Ze straalde alsof er een enorme last van haar afviel, maar mompelde alleen zachtjes: "Beloofd?"

"Pinky Promise."

"Dank je, pap." Ze ving even mijn ogen met de hare terwijl ze nadacht; haar geheim was bekend en omdat ik geen woedeaanval gaf of haar veroordeelde, voelde ze zich veilig genoeg om te vragen: "Ik doe niets met jongens, maar ik word nieuwsgierig, ik heb vragen over hen en hoe ze over meisjes denken. Als ik je wat vragen zou stellen, zou je ze dan beantwoorden?"

"Nu meteen?"

"Nee, later, nu moet ik naar huis en lief zijn voor mama."

"En je broers."

Ze gaf me een ontspannen grijns, "Misschien, maar het blijven verachtelijke idioten."

Er stond een politieauto voor het huis, Pearl stond op het grasveld met een agent te praten; de vrouw had mijn rijbewijs gezien. Charlotte en ik gingen naar de agent en legden in een paar minuten de situatie uit; tevreden dat ik niet een of ander seksueel roofdier was of mijn familie misbruikte, vertrok ze. Toen de politieauto wegreed, vroeg Pearl: "Waar ging dat in godsnaam over?"

Charlotte legde een hand op de arm van haar moeder, "Ik had ruzie met papa op straat en een vrouw had het gemeld."

"Hebben jullie nog steeds ruzie?"

"Nee mam, ik heb met iedereen ruzie, laten we naar binnen gaan." Pearl wierp me een blik van dankbaarheid toe dat haar dochter weer deel uitmaakte van de familie.

Twee weken gingen voorbij en Charlotte en ik voelden ons weer op ons gemak als zij en ik samen waren. Ik wilde haar wanhopig vragen wat ze deed als de lichten uit waren, maar beleefdheid weerhield me ervan te zwijgen. Het was weer een zaterdag toen ze naar me toekwam in de achtertuin, ik zette de maaier uit toen ze naar me toekwam: "Pap, kunnen we praten?"

"Natuurlijk, waarover?"

Haar ogen dwaalden van de grond naar de hemel, "Over, uh, je weet wel, over mijn ding."

"Ding?"

Ze keek me geïrriteerd aan, "Dildo."

Ze was in ieder geval bot en niet ontwijkend, "Wat is daarmee?"

Ze verraste me door te vragen, "Heeft mama ook zoiets?"

"Uh, wel, ja, als je het moet weten."

"Zoals die van mij?"

"Ja, een dildo in de vorm van een erectie, een beetje groter dan die van jou, en hij trilt."

Charlotte keek om zich heen, haalde nerveus adem en keek me toen weer aan: "Help je haar er soms mee?"

Ik wist niet waar haar nieuwsgierigheid heen ging, maar ik was niet van plan haar te zeggen weg te gaan, wat haar moeder en ik in het donker deden was te privé, "Soms, kunnen ze een leuke afleiding zijn als we vrijen."

Ze begon te blozen en ik zag dat ze moeite had om te zeggen: "Ik gebruik de mijne een beetje, maar ik ben er nog niet helemaal voor gegaan."

Hoewel ik wist wat ze zei, wilde de perverseling in haar de woorden horen: "Tot het uiterste?"

Charlotte hapte even naar adem en liet het toen weer los: "Ik heb hem nooit in me gestoken, ik ben er bang voor. Het kan pijn doen, ik zou kunnen bloeden en het zou me bang maken."

Mijn dochter en ik zaten op dezelfde golflengte sinds ze jong was, ik wist wat ze probeerde te zeggen, "Dus, wat zeg je meisje, je wilt niet alleen zijn als je het goed gebruikt?"

Ze beefde zichtbaar, bietrood in het gezicht terwijl ze heel zachtjes vroeg: "Kun je me helpen papa, als je mama helpt, kun je me dan ook laten zien hoe het hoort te werken?"

Honderd verschillende reacties overspoelden mijn geest, mijn ballen spanden zich aan, mijn pik spande zich met een erotische schok, mijn geestesoog vergrootte de herinnering aan Charlotte die naakt op haar bed lag. Ik voelde een rilling over mijn rug lopen toen ze me peinzend aankeek in afwachting van mijn antwoord: "Weet je zeker dat je dat wilt?" Ze zei niets maar liet haar ogen op het gazon vallen, haar wangen brandden nog toen ze knikte, zich omdraaide en terug het huis in liep. Charlotte verliet het huis kort nadat ze me een aanzoek had gedaan en daar was ik blij om, want de paar keer dat ik haar zag voor ze wegging, reageerde mijn leuter op haar. Geen regelrechte, tenenkrommende erectie, maar een zwelling die kriebelde van opwinding; half hard. Als ze langer in mijn zicht was geweest, zou ik mijn broek hebben volgespannen.

Er ging weer een week voorbij; ze zei niets en ik benaderde haar niet, maar ik gluurde wel stiekem in haar kamer nadat ze naar bed was gegaan. Ik zag haar speeltje niet, maar het lukte me wel om haar lieve tienerlijf weer te zien. Twee keer stond ik bij het bed en bewonderde haar verrukkelijke vrouwelijke trekken terwijl ze sliep. Een van die nachten verleidde ik mijn vrouw, wat mijn onuitgesproken verklaring was dat ik een erectie had toen ik naar bed ging. De volgende vrijdagavond was Charlotte uit met vrienden, Pearl nam de tweeling mee naar een Avengers-film, dus ik was alleen. Ik begaf me naar de kamer van mijn dochter en ging aan het bureau met haar laptop zitten. Ik bleef even zitten, nam de tieneromgeving in me op, opende toen de computer en startte hem op. Binnen enkele ogenblikken keek ik naar 'password'. Hmm, wat zou ze gebruiken? Ik probeerde haar naam, haar verjaardag, en een paar voor de hand liggende woorden. Het was toen ik 'Furball' intypte dat haar startscherm opende. Furball is haar kat.

Ik snuffelde in documenten en vond alleen schoolwerk, maar de map met foto's was iets interessanter. Ik zat en bekeek een paar dozijn selfies van mijn dochter in verschillende stadia van kleding, of ontkleding. Er waren veel familiealbum-achtige foto's, maar die trokken mijn aandacht niet, alsof haar naaktheid, gedeeltelijk of helemaal, er niet toe deed. Er waren ook een paar foto's van haar beste vriendin Mallory. Mallory was ook niet verlegen om zich uit te kleden voor de camera. Mallory was even boeiend in beha en slipje als Charlotte, misschien zelfs meer, want de betoverende jonge blondine was mijn dochter niet. Ik kon niet beslissen welk meisje het aantrekkelijkste lichaam had, dus bestudeerde ik de twee tieners nauwgezet gedurende vijftien minuten. Ik zoomde in op elk van hen voor close-up perspectieven op alle delen van hun lichaam, het was een tossup, beiden waren mooi, beiden waren heet. Charlette had meer aantrekkelijke borsten, maar Mallory was groter, een beetje slanker. De mooie jonge brunette kon me doen vergeten dat ik een getrouwde man van middelbare leeftijd ben. Mijn pik was half warm staal toen ik verder ging naar het volgende dossier.

De volgende map die ik doorzocht was 'Video's'; er waren er verschillende, maar degene waar ik aandacht aan besteedde waren drie recente video's van Charlotte; Charlotte en Mallory; Charlotte, Mallory en hun nieuwe dildo's. Ik bekeek enkele minuten van de twee meisjes die dansten en poseerden terwijl ze zich uitkleedden, en daarna wat niet-seksuele grijpgrage kontjes speelden. De derde video was een inleiding tot hun nieuwe seksspeeltjes. Beide meisjes giechelden en bloosden terwijl ze hun dildo's toonden en ze vervolgens verlegen tussen hun lippen en benen stopten. Ik reageerde heftig op de drie video's, maar hoopte van harte dat ze alleen op Charlottes computer te vinden waren.

Ik had niet de hele dag om over die twee te kwijlen, dus ging ik verder. Ik deed geen moeite met social media-accounts, maar opende haar browser en ging naar het geschiedenisbestand. Charlotte had haar internetgeschiedenis niet gewist, dus kwam er voor twee weken aan webinformatie tevoorschijn. Ik zette me neer om te zien wat mijn dochter en haar vriendin surften. Het duurde niet lang voor ik haar pornosites vond. De meest populaire leek een site te zijn die meer geschikt was voor vrouwen dan voor mannen. Er waren beefcake mannen in verschillende poses en kleding, ook naakt. Foto's en video's van mannelijke geslachtsdelen, hard en zacht, bevolkten de webpagina, daarna vond ik een assortiment van video's die alleen vrouwenhanden toonden die piemels streelden tot ze erecties kregen. Een andere site bood alleen vrouwen en hun speeltjes, en een half uur lang zat ik de fantasieën van mijn dochter door te bladeren, kijkend naar het schone geslacht dat plastic pikken in alle maten, kleuren en vormen neukte en zoog. Het enige wat ik niet zag was echte man en vrouw actie. Misschien bekeek ze het op een andere site, maar de sites die ik zag waren leeg van die trend. Voor ik stopte met de computer, ging ik terug naar de video's; Charlotte en Mallory dansten naakt en plaagden zichzelf met dildo's, ik werd weer volledig man terwijl ik fantaseerde over hoe ik mijn lul diep in Mallory kon laten glijden. Ik moest de computer afsluiten omdat Pearl en de jongens weldra thuis zouden zijn, maar ik wist dat ik terug zou komen. Terug om meer soft-porno video's te zoeken waarin mijn dochter en haar vriendin de hoofdrolspelers waren.

Toen ik haar kamer verliet, was ik verslingerd aan het idee om mijn dochter te leren hoe ze haar dildo op de juiste manier moest gebruiken. Ik wachtte nog een paar dagen, maar Charlotte had geen woord gezegd, had op geen enkele manier aangegeven dat ze klaar was om te experimenteren. Ik vond het moeilijk om haar vader te zijn, vooral als ze een strakke jeans of een rode yogabroek droeg. Mijn dochters vorm en gestalte trokken mijn ogen aan als magneten. Het was nog moeilijker om mijn desinteresse te bewaren wanneer Mallory op bezoek kwam. Als ze een rok droeg, moest ik met geweld mijn ogen van haar zeer vrouwelijke benen weghouden. Een tijdlang stond Charlottes vriendin bovenaan mijn lijst van fantasievrouwen, maar hoe langer ik nadacht over mijn dochter, haar nabijheid, de dildo, de foto's en video's, hoe meer ze haar vriendin voorbijstreefde naar de toppositie in mijn dagdromen.

We zaten in een restaurant en hadden een familieavond. Charlotte zat tegenover me aan tafel, de jongens hielden zich bezig en Pearl sms'te met een vriendin. Ik keek op en in het gezicht van mijn dochter. Ze richtte haar ogen op de mijne en ik voelde een stroomstoot langs mijn ruggengraat naar mijn lendenen stromen: ik kon haar gedachten lezen. Het trof me recht in mijn ballen; ze had de intimiteit uitgenodigd, haar wensen duidelijk gemaakt, maar nu was het aan mij om het voortouw te nemen, ik was tenslotte haar vader, het is normaal dat ik haar les geef; ze daagde me met haar ogen uit tot actie. Ik wist in die ene blik, wat er ook gebeurde, het was aan mij, zij zou niet de agressor zijn. Mijn dochter zag dat haar onuitgesproken boodschap was ontvangen, ze glimlachte zachtjes, haar ogen flikkerden, toen keek ze weg om er zeker van te zijn dat haar moeder de uitwisseling niet had gezien. De sensuele roes die ik voelde was vergelijkbaar met de eerste duik in een steile achtbaan, mijn leuter was gezwollen door het eten.

Toen ik eenmaal begreep hoe het spel gespeeld moest worden, wachtte ik op een gelegenheid om mijn dochter alleen met haar dildo te krijgen. Dagen later ging Pearl naar een babyborrel; de tweeling was uitgenodigd om bij een vriendin te blijven slapen, wat betekende dat het huis leeg zou zijn van afleiders. Ik ging naar mijn dochter toe toen ze zich klaarmaakte om te vertrekken. Ze had lichte make-up opgedaan, droeg een rode rok tot halverwege haar dij over een zwarte legging, en zocht in haar kast naar een trui toen ik binnenkwam: "Charlotte, heb je even?"

Toen ze zich naar me omdraaide, vielen mijn ogen op haar borsten. Ze droeg alleen een lichtgele beha met 'vergeet-mij-niet'-bloemen. Niet erg waarschijnlijk. Haar lange lichtbruine paardenstaart zwiepte over haar rug, "Ja, wat is er?" Ze *********** trok een trui aan en hield die omhoog, gedeeltelijk haar tieten bedekkend terwijl ze me aankeek, ze leek zich niet te schamen.

"Ga je ergens heen waar het belangrijk is?"

Ze stapte weg van de kast om haar spiegelbeeld het truitje te zien aantrekken, "Uh, niet echt, Mallory en ik gaan wat rondhangen met Joan en Joyce."

Ze trok de trui zo aan dat hij goed om haar lichaam paste, "Waarom blijf je vanavond niet thuis, je moeder en broers zijn toch weg?" Verdomme, ik kon m'n ogen niet van haar tieten afhouden.

Charlotte stopte met bewegen, ze staarde me aan, haar gezicht verschroeide rood, ze huiverde een keer, pauzeerde, zei toen zachtjes: "Oké, ik denk dat ik dat wel kan." Ze huiverde een keer, en voegde er toen aan toe, "Ik zal Mallory bellen." Ik moest de kamer verlaten voor ze mijn reactie op haar antwoord zag.

Een uur later was het enkel ik en mijn uitdagende dochter in huis, we hadden minstens vier uur alleen. Mijn pik geloofde niet dat wat ik op het punt stond met mijn meisje te doen opvoedkundig was, niet seksueel; ik haatte het om hem teleur te stellen, maar hij zou er niet bij betrokken worden, ik zou hem dat niet toestaan. Nadat ik afscheid had genomen en de deur had gesloten, ging ik op zoek naar Charlotte. Ze was in haar kamer, zat aan haar ijdelheid en keek naar niets; dat ze nerveus was, was duidelijk, ze trilde zichtbaar. Ik ging op het uiteinde van haar bed zitten en nodigde haar uit naast me te komen zitten. Ze ging voorzichtig zitten, als een konijn dat op het punt staat weg te rennen voor een vos. Haar ogen ontmoetten de mijne en ik probeerde haar te kalmeren: "Je ziet er goed uit vanavond, je bent een echte vrouw, heel mooi."

Haar een vrouw noemen had het effect waar ik op hoopte, haar ogen werden iets zachter, ze wierp me een minimale glimlach toe, haalde kalmerend adem en mompelde: "Bedankt."

We wisten allebei waarom ik er was, dus het had geen zin om te hinten of te proberen de situatie te sussen: "Waar is je speeltje?" Charlotte ging achterover op het bed liggen, reikte over haar hoofd en stak een hand onder een kussen terwijl ik de zachte, jeugdige dijen bewonderde die me onder het korte rokje prikkelden. Ze pakte de dildo en ging weer rechtop zitten, weer met een rood gezicht: "Je houdt hem bij de hand, dat doet je moeder ook."

"Doet ze dat?"

"Ik denk dat veel vrouwen deze bij zich houden, ze zijn handig als ze geen man of vriend hebben. Heb jij al een vriendje?" Ze schudde haar hoofd; ik kon zien dat ze zich ontspande, "Nou, ik kan altijd hopen dat het zo blijft, maar ik moet pragmatisch zijn, binnenkort zal een of ander kind je hart in de hoogste versnelling zetten, je moet er klaar voor zijn als dat gebeurt."

"Klaar voor wat?"

"Klaar om met hem naar bed te gaan en niet bang te zijn voor een eerste keer trauma."

"Ik weet het niet pa, zo denk ik er niet over, de meeste jongens die ik ken zijn echte achterlijken."

Ik lachte, "Dat zal veranderen lieverd, dat zal veranderen. Geef me dat."

Mijn dochter vingerde haar dildo een paar seconden om de laatste toezegging te doen en overhandigde hem toen aan mij. Ik maakte er een productie van om hem te inspecteren, lengte, omtrek, en neppe ballen. "Heb je al een echte penis gezien?" Ze schudde haar hoofd, "Er zijn twee condities voor een pik, slappe, of slappe, en erecte. Dit is een imitatie van een erectie, een stijve penis. Dit is de manier van de natuur om ervoor te zorgen dat de man de vrouw kan penetreren en de goederen kan leveren, een stijve." Ik gebruikte de termen man en vrouw in plaats van jongen en meisje om Charlotte volwassener te laten voelen, meer klaar voor wat er stond te gebeuren, "Een slappe penis is precies dat, en is alleen goed voor het legen van de blaas."

Charlotte keek van haar speeltje naar mijn ogen, "Ik heb er nooit een in het echt gezien, maar Mallory en ik kijken soms op het internet, er zijn er die er heel groot uitzien als ze hard zijn. De vrouwen die met die kerels naar bed gaan moeten ook groot zijn, want ik denk niet dat zoiets in iemand van mijn maat zou passen."

Ik grinnikte om haar naïviteit, maar nu ze toch die deur opende: "Wil je het me laten zien? Waar je naar kijkt?"

Ze aarzelde maar even en stond toen op om haar laptop te pakken. In minder dan een minuut zat ik met mijn dochter, op haar bed, naar internetporno te kijken. Ondanks mijn 'geen seks met mijn dochter'-voornemen, begon de man die niet haar vader was, serieuze belangstelling te krijgen voor de intimiteit die zij en ik aan het ontwikkelen waren. Charlotte liet me minutenlang verschillende foto's zien van mannen in verschillende stadia van kleding en opwinding. In die tijd legde ik haar uit dat grootte geen rol speelde, tenzij de man zo groot was als een paard, ik gebruikte die woorden. Toen ik dat deed, sloeg ze haar ogen op naar de mijne en glimlachte lichtjes, onze terughoudendheid om direct te zijn viel weg; ik zei het, ze was niet afwijzend. Ik heb geen paardenlul, maar op dat moment was ik zeker zo hard als een rots.

Onze conversatie ging al snel van beleefd naar onbeschoft; penis en erectie werden pik, stijve of stijve; vagina werd kut, spleet of kut; we waren het eens over 'naden, noten en ballen, en seks werd knal, neuk en neuk. Na ongeveer 30 minuten surfen op het internet en het doorbreken van taalbarrières, vroeg ik mijn dochter: "Ben je er klaar voor dat ik je laat zien wat je met je dildo kunt doen?" Direct, to the point. Ze antwoordde niet, maar stond op van het bed, zette haar laptop op het bureau en draaide zich toen naar me toe; opnieuw was ze nerveus, haar angst was teruggekeerd naar een lichaamsschokkend niveau, "Doe je legging uit Charlotte, ga dan achterover liggen, ga op het bed liggen, leg je hoofd op een kussen en probeer te ontspannen."

Ze keek aarzelend, "Papa, toen je mijn ding vond, heb je mij toen ook gezien?"

"Ja, je was naakt en lag op de dekens, niet eronder, ik heb je goed en lang kunnen bekijken."

Mijn bekentenis deed haar licht blozen, maar ze reikte omhoog en trok de band van haar paardenstaart, haar haar waaierde over haar schouders en rug. Ze sloeg haar rok hoog genoeg op om haar duimen in de taille van de zwarte legging te steken, trok ze dan naar beneden en schopte ze uit. Terwijl ze weer op het bed ging liggen, vroeg ze sluw: "Heb je goed gekeken, of heb je goed gekeken?"

Ik glimlachte om haar vraag, "Ik denk niet dat dat uitmaakt, ik heb je naakt gezien dus je hoeft je nu niet te schamen." Ik reikte onder het rokje en begon haar slipje naar beneden te trekken. Heel even dacht ik dat ze het niet zou toelaten, maar ze tilde haar kont van het bed. Ze tilde haar benen een voor een op zodat ik ze kon verwijderen. Ik weerstond de neiging om het warme kruis van haar ondergoed te vingeren en gooide het opzij. Toen haar slipje op de grond lag, pakte ik de dildo en zei: "Doe je ogen dicht Charlotte, sluit ze en doe alsof ik je favoriete filmster ben."

Ze sloot haar ogen op de mijne en antwoordde toen: "Ik heb geen favoriete filmster," ze pauzeerde, likte haar lippen, en voegde er intiem aan toe: "Maar ik heb wel een favoriete vader."

Ik antwoordde niet, maar de insinuatie van haar woorden deed mijn pik stevig buigen in mijn broek, mijn hart versnelde het tempo. Ik vouwde het rokje van mijn dochter omhoog tot ze van haar voeten tot haar buik bloot lag. Het kruispunt van haar dijen trok mijn blik toen ik de dildo oppakte, ze gloeide rood en haalde oppervlakkig en paniekerig adem. "Wat heb je hier tot nu toe mee gedaan?" vroeg ik haar.

Ze rilde alsof ze kippenvel had en zei toen: "Ik wrijf alleen mezelf in, ik ben te bang om hem erin te stoppen."

"Is dat wat je wil, wil je dat ik dit gebruik om je maagdelijkheid te breken?" Ze knikte bijna onmerkbaar. Ik raakte verdomme oververhit en mijn ballen waren met een factor tien opgezwollen. Ik legde het uiteinde van Charlottes seksspeeltje tegen de plooien van haar kutje en begon haar toen lichtjes te strelen, haar heupen verschoven, haar benen gingen iets meer uit elkaar. Ze wendde haar knalrode gezicht af en sloot haar ogen, met tegenzin toekijkend hoe ik haar begon te verleiden met haar plastic pik.

Misschien schaamde ze zich, misschien was ze doodsbang, maar haar kutje sijpelde glad, ik kon de natuurlijke lichaamsoliën zien glinsteren op haar kutlippen en het uiteinde van de latex leuter. Ik drukte hem verder tussen de plooien van haar kutje, streelde haar van clit tot kontje, haar lichaam begon te bewegen. Charlotte opende haar ogen, concentreerde zich op niets, likte haar lippen opnieuw en pakte haar deken in haar handen. Mijn meisje was opgewonden, ik was haar aan het opwinden. Na een paar momenten van licht wrijven over de buitenkant van haar lichaam, draaide Charlotte haar hoofd omhoog om zich op mijn gezicht te concentreren, de kleur van haar wangen was veranderd van karmozijnrood naar een opgewonden blos, ik kantelde de dildo iets omhoog en drukte de kop ervan tegen de ingang van haar geslacht. Het nauwe gaatje rekte zich uit om de dildo naar binnen te laten glijden. Charlotte sloeg haar handen op het bed, schudde haar hoofd en riep: "Oh mijn god pa, wat heb je gedaan?"

Ik zat nog maar een centimeter in haar dus ik antwoordde: "Ik maak je klaar om een vrouw van je te maken." Ik trok het speeltje uit haar en stopte het in mijn mond om het met speeksel te bevochtigen. Toen ze zag wat ik deed, hijgde, schokte en gromde Charlotte, haar ogen waren groot en gericht op haar dildo die van mijn tong gleed. Terwijl ik mijn dochter op het plastic proefde, spleet mijn pik zowat open van de toenemende hitte en druk van lust.

Ik moest een pauze inlassen om ons beiden de kans te geven even op adem te komen, dus stapte ik van het bed en haastte me naar de badkamer voor een handdoek; als ik haar onschuld wilde afnemen, mocht ze niet bloeden op het bed. Charlotte lag nog steeds op haar rug, haar rok opgetrokken tot haar buik, toen ik terugkwam. Ze was genoeg bijgekomen om rustiger te lijken, minder gespannen. Toen ik dichterbij kwam, keek ze naar de grote tent in m'n broek. Net toen ik een knie op het bed zette om bij haar te komen, zei ze: "Waarom trek je je broek niet uit, pap," haar ogen dwaalden af naar mijn gezicht, "dat kan niet erg comfortabel zijn."

Ah, fuck! Ze kon onmogelijk weten hoe haar suggestie in mijn ballen kneep. Ook al koerste ik op het pad naar de hel, ik pauzeerde niet, ik stond naast haar bed en ontdeed me van mijn broek; god dat voelde beter. Weer, toen ik op het punt stond weer op het bed te gaan liggen, fluisterde ze: "Ook een short, papa, ik wil het zien, ik heb er nog nooit een in het echt gezien," ze pauzeerde om het met haar ogen te vragen, "laat me het zien." Ik moet op de uitnodiging hebben gewacht, want zonder aarzelen trok ik mijn slipje uit voor haar kijkplezier. Charlotte keek van mijn fier rechtopstaande erectie naar mijn gezicht, haar ogen stonden verbijsterd, "Je bent bijna zo groot als sommige van die kerels op de computer, hoe krijgt mama dat in haar?"

Ik ging naast haar zitten, "Schatje, je moet nog veel leren." Ik keek om me heen voor iets anders dan spuug om de dildo mee in te smeren, "Heb je wat lichaamsolie?"

Charlotte antwoordde niet, maar trok de lade van haar nachtkastje open. Ze haalde er wat uit en overhandigde me toen een flesje huidolie. Ik ging naast mijn dochter op het bed zitten, vouwde de handdoek op, spoorde haar aan haar kont op te tillen en streek hem onder haar glad. De achterkant van mijn hand schampte haar kont, waardoor mijn ballen een nieuwe dosis sperma in mijn pik deden stromen. Ik pakte haar dildo op en zei: "Ga liggen, probeer je te ontspannen."

Mijn dochter keek brutaal naar mijn erectie en grapte met lichte humor: "Dat ziet er niet erg ontspannen uit." Ik probeerde de provocerende opmerking te negeren. Ik smeerde een beetje olie op de nep mannelijkheid en goot toen wat meer op mijn hand. Ik palmde haar kutje in en wreef op en neer langs haar spleetje, de olie op haar geslacht smerend. Bij het voelen van mijn hand tussen haar benen, hapte Charlotte diep naar adem en hield die dan in; haar ogen wijd open van verbazing terwijl ik mijn sappige middelvinger tussen de zijkanten van haar kutje liet glijden en het uiteinde van mijn vinger in haar gaatje doopte. Charlotte's ogen waren op de mijne gericht totdat mijn vinger bij haar naar binnen ging. Ze kwam weer helemaal in verlegenheid en wendde haar ogen van me af. Toen de eerste schok van mijn aanraking wegebde, rolde Charlotte zachtjes met haar heupen terwijl ik tot de tweede knokkel in haar drong.

Godverdomme, wat was ze warm, nat en strak! Ik kwam in de verleiding mijn dochter te vingeren voor mijn plezier, niet het hare, maar rede en gezond verstand wonnen van impulsie. Ik haalde mijn hand weg, pakte de latex erectie en drukte die tegen haar aan, ze spreidde haar benen wijder en reikte toen omhoog en pakte een tweede kussen om onder haar hoofd te leggen, vanaf de grotere hoogte kon ze zien wat ik deed. "Dit kan een beetje pijn doen," waarschuwde ik; haar ogen flikkerden begrijpend en toen knikte ze. Ik haalde adem, mijn pik spande zich, toen duwde ik de dildo van mijn dochter door haar maagdenhoofd. Charlotte kromp ineen, tranen vormden zich in haar ogen en ze gilde van de pijn. Ik penetreerde haar tot mijn hand tegen haar lichaam gedrukt was en stopte toen met bewegen tot ze zich ontspande. Ik trok de dildo uit haar, er zaten sporen van de verloren kuisheid op, haar kutje was bevlekt met bloed. Ik nam de handdoek en depte het slijk van haar af terwijl zij met de rug van haar hand haar ogen afveegde. Ik zei tegen haar: "Klaar meisje, je bent technisch gezien geen maagd meer."

"Technisch gezien?"

"We hebben een nep erectie gebruikt om je in te werken, je bent nog niet echt geneukt."

Ze evalueerde mijn opmerking en vroeg toen: "Doet het altijd pijn?"

"Nee, dat zou de enige keer moeten zijn, tenzij je een vent neukt die hangt als een neukend paard," grapte ik.

Ze glimlachte, minder gespannen, de daad was verricht en we voelden ons niet ongemakkelijk bij de ander, "Ik ga nu niemand neuken, ik ben pijnlijk." Ik keek naar haar mond terwijl ze sprak en toen ze 'neuken' zei, de manier waarop haar onderlip onder haar tanden krulde, stootte een shot adrenaline en hormonen in mijn bloed. In een flits zag ik hoe haar lippen zich zo over mijn erectie vormden en ik kwam bijna over haar en het bed heen.

Het feest was voorbij. Mijn dochter en ik hadden allerlei barrières geslecht, persoonlijke, wettelijke, morele en fysieke, en ik moest haar eraan herinneren: "Charlotte, je mag niemand vertellen wat we net hebben gedaan, als je dat doet, kan dat het einde betekenen van ons gelukkige gezin. Wie dan ook. Zweer het meisje."

"Ik zweer het papa, ik weet dat als ik het iemand vertel, we dit niet meer kunnen doen."

Opnieuw pompte de suggestieve opmerking nog meer hormonen in mijn bloed. Ik ging naast mijn dochter liggen en vouwde haar in mijn armen, we deelden een moment van papa/dochter nabijheid, de seks was vergeten. Bijna. Toen ik opstond om weg te gaan, legde ze een hand op mijn arm om me tegen te houden, ze keek naar mijn gezwollen pik en vroeg toen zachtjes: "Mag ik hem aanraken?"

Ik gaf haar geen verbaal antwoord maar pakte mijn erectie vast met de hand waar nog olie op zat en smeerde hem in. Ik pakte haar nabije hand en leidde die naar mij toe. Ze legde haar vingers voorzichtig om me heen en begon toen lichtjes te rukken. Het duurde maar ongeveer vier slagen op mijn bot voordat hij explodeerde. Ik spoot lange stoten sperma op haar been, in haar schaamhaar en over haar buik; een vlek bevlekte haar rok. Charlotte schrok even, maar haar ogen vestigden zich snel op mijn pik en keek toe hoe ik over haar heen spoot. Ze pompte mijn erectie tot de laatste spuit, ze glimlachte met al haar tanden, haar ogen glinsterden van plezier, ze was helemaal niet verlegen. Ze smeerde een klodder sperma op haar vinger en zette die voor een snuif aan haar neus, toen lachte ze: "Voel je je beter?"

Zonder haar te antwoorden, stapte ik van het bed af en liet mijn pas nepsukte dochter alleen. Ik zei geen woord, maar mijn pik spotte met me omdat hij zich toch met haar bemoeide, zelfs nadat ik had gezworen dat hij dat niet zou doen. Twintig minuten later kwam Charlotte naar de voorkamer, ze had zich opgeruimd, aangekleed en opgemaakt, "Ik ga naar Mallory's, wanneer moet ik thuis zijn?"

Ze deed heel normaal, een kind dat tegen haar vader praatte, "Wat is dit, vrijdag? Zorg dat je om elf uur thuis bent." Ik waarschuwde haar weer, "Ons geheim?"

Ze straalde van blijdschap, omhelsde me, kuste me op de wang, en zwoer serieus: "Voor altijd ons geheim, hou van je papa," en verliet toen het huis.

Hoofdstuk Twee

Een week nadat ik mijn dochter had geplunderd, waren Pearl en Charlotte uitgenodigd op een vrijgezellenfeestje voor Teri, een nichtje van Pearl. Ik bleef thuis met de jongens, die me bezighielden met het vernietigen van mijn kont in een spelletje Risk. De vrouwen waren een paar uur weg en toen ze terugkwamen, was mijn vrouw erg opgewonden. Zodra Charlotte naar haar kamer was, wendde haar moeder zich tot mij: "Ik kan niet geloven wat er gebeurd is, dat was verdomme geen theekransje, dat was een verdomde seksshow!"

"Huh, wat bedoel je?"

Pearl pakte een glas en schonk zichzelf een dubbele scheut whisky in. We gingen naar het feest, er waren een dozijn vrouwen en Charlotte. Mallory, Joan en een ander meisje dat ik niet kende waren er ook. Met z'n vieren namen ze een tafeltje achter in de zaal en zaten de meeste tijd op hun telefoon of te praten. Wij vrouwen dronken wijn, roosterden de bruid, speelden spelletjes, en toen opende Teri haar cadeaus. Ik was geschokt toen ze een doos opende en er een Bob uithaalde."

"Bob?"

"B-O-B; Battery Operated Boyfriend. Angela gaf haar een vibrator in de vorm van een pik. Ik keek naar de andere kant van de kamer en alle vier de meisjes keken toe hoe Teri haar nieuwe speeltje liefkoosde. Ik vond dat de meisjes niet aan zoiets moesten worden blootgesteld, maar het was te laat. Niet alleen werden de meisjes blootgesteld aan de dildo, ze konden het niet helpen, maar ze hoorden ook wat smut erover gezegd werd. Hoe dan ook, nadat de geschenken waren geopend en meer wijn was ingeschonken, riep Carrie ons bij de les en kondigde de volgende fase van het feest aan. Er begon muziek te spelen en twee mannelijke strippers kwamen de kamer binnen en begonnen te dansen. Mannenstrippers, en mijn dochter keek toe! God, ik wilde haar er niets liever uit sleuren, maar dat zou haar vernederd hebben waar haar vrienden bij waren; ik was weer te laat om te voorkomen dat ze zou kijken."

"Kom op Pearl, mannelijke strippers kunnen niet zo slecht zijn."

"Dat was het niet voor ongeveer twee minuten, toen begonnen ze hun shirts en broeken uit te trekken. Ze waren gespierd, groot en zagen er goed uit. De ene was bruin, je weet wel Afro-Amerikaans, de andere helemaal gebruind, en ik bedoel helemaal. De meeste vrouwen schreeuwden en joelden, en moedigden die kerels aan zich helemaal uit te kleden; de obsceniteiten werden steeds specifieker. Op sommige momenten hadden ze een lendendoek aan, je weet wel, een string-achtige slip, maar ze verborgen helemaal niets. Hun pakjes waren te zien, en Charlotte keek naar ze.

"Met haar ogen dichtgeknepen?"

"Ja, haar ogen zaten vastgeklonken aan die twee grote bultjes. Toen had ik min of meer geaccepteerd dat die jonge vrouwen een levensles zouden krijgen." Ze pauzeerde om haar glas leeg te drinken, "Ik wist alleen niet hoeveel leven."

Ik schonk een glas voor mezelf in en schonk toen dat van Pearl bij. Ze nipte even rustig, ging toen naar de gangkast en trok haar jas uit, schopte haar schoenen uit, kwam terug en ging op de armleuning van de bank zitten. Ze nam nog een slok whisky en vervolgde: "Toen ze alleen nog maar lendendoeken aanhadden, grepen ze allebei een vrouw en begonnen met hen te dansen. In misschien twintig minuten hadden ze met ons allemaal gedanst."

"Inclusief jou?"

Pearl's oorbellen waren de volgende, ze trok ze uit en gooide ze op het eindtafeltje, "Niet alleen ik, maar ook onze dochter en haar vriendinnen. Elke vrouw in de zaal werd meegesleurd naar de open vloer, en die kerels dansten behoorlijk grof met ons. De blanke man danste met Charlotte toen hij haar bij haar heupen greep, haar naar zich toe trok en met zijn pik over haar kont begon te wrijven. Voordat ik kon reageren, verdrong ze zich van hem. Ze ging terug naar haar vriendinnen en die begonnen allemaal te giechelen over wat hij had gedaan."

"Dus dat was het einde van het feest?"

Pearl keek me een paar lange seconden aan en zei toen: "Nee, Maggie werd geneukt."

"Wat?"

Haar horloge en halsketting kwamen bij de oorbellen, "Maggie, Teri's zus, het bruidsmeisje, mijn andere nicht. Net toen ik dacht dat het niet erger kon, duwden Carrie en Angela Teri op de grond met die noppen en vertelden haar dat ze een van hen of allebei moest neuken, het was een vrijgezellenfeest traditie. Ik was geschokt, en Teri weigerde absoluut, dus nam Maggie het over. Ze ging naar hen toe en ze begonnen haar jurk uit te trekken en toen ze in bh en slipje was, begonnen ze met haar te rommelen. De meeste vrouwen waren dronken en schreeuwden en moedigden Maggie aan. De zwarte man trok zijn string uit en liep door de kamer te pronken met zijn erectie; Jezus, wat had hij een log. De helft van de vrouwen betastte hem. Hij paradeerde zelfs voor de meisjes waar Mallory en het nieuwe meisje zich betastten. Ik denk dat Charlotte dat ding ook zou hebben aangeraakt, maar ze keek op en zag mij mijn hoofd schudden, ze wist dat ik moord en brand zou hebben geschreeuwd."

Ik moest haar onderbreken, "Heb jij ook gevoeld?"

Pearl aarzelde, bloosde en fluisterde toen haar geheim: "Ik zorgde ervoor dat Charlotte het niet zag." Ze haalde even adem en vervolgde toen: "Hij ging terug naar Maggie, tilde haar van de vloer, toen ze op zijn heupen zat, trok zijn maatje haar slipje opzij, richtte toen zijn vriend zodat hij zijn grote zwarte bot in haar kon duwen."

"De blanke probeerde Teri weer overeind te krijgen, maar ze sloeg hem bijna verrot, dus pakte hij Angela's hand en in minder dan een minuut neukte hij haar. Dat was het einde voor mij. Ik heb Charlotte eruit gehaald voor het pijpen begon.

"En haar vriendinnen?"

"Hun moeders waren er, zij waren mijn probleem niet, maar dat ene meisje, dat ik niet kende, haar moeder was Angela. Dat meisje zat daar en keek toe hoe haar moeder werd geneukt in het midden van een menigte. En ze is verdomme getrouwd!"

Ik veinsde onwetendheid, "Wie is er verdomme getrouwd, de dochter?"

Pearl lachte kort en cynisch, "Fuck you." Ze dronk haar drankje op, draaide zich naar me toe, trok de rits van haar jurk naar beneden en zei toen: "Ik ga naar bed."

Ik zat in de voorkamer en dacht na over het verhaal van mijn vrouw. Een vrijgezellenfeest werd een orgie en mijn dochter was er bij. Ik had geschokt en verontwaardigd moeten zijn, maar na wat Charlotte en ik hadden gedaan, was ik dat niet. Ik vond het ironisch dat het meisje haar tweede les in seks met haar moeder kreeg. Ik gaf Pearl genoeg tijd om zich op te frissen en naar bed te gaan en ging naar haar toe. Op weg langs de kinderkamers, controleerde ik ze. De jongens waren al uitgeteld, dus ging ik naar Charlottes deur. Ik deed hem open en zag haar aan haar bureau zitten, met haar laptop open; ze was naakt, op de koptelefoon over haar oren na. Ze zag of hoorde me niet toen ik achter haar kwam staan. Op de monitor van haar computer zag ik een flinke erectie in en uit een hete jonge vrouw glijden, terwijl Charlotte een hand onder het bureau had. Mijn dochter keek naar neukporno terwijl ze haar dildo tussen wijdbeense benen gebruikte. Ik legde een hand op haar schouder waardoor ze verschrikt opsprong. Ze draaide haar hoofd omhoog om me bang aan te kijken, maar de spanning verdween snel uit haar ogen toen ze me plechtig aankeek. Ik zei niets maar trok me terug; ik voelde haar kijken toen ik haar kamer verliet.

Ik weet niet zeker hoeveel later het was, maar ik sliep toen ik een aanwezigheid in de kamer voelde. Ik opende mijn ogen en zag een bleke schaduw naast het bed staan. Charlotte keek op me neer, ze droeg een oversized t-shirt dat tot halverwege haar dijen kwam. Voordat ik helemaal wakker kon worden, pakte ze mijn hand en trok die naar zich toe; ze deed haar benen uit elkaar, trok mijn middelvinger recht en legde hem op haar, aan de bovenkant van haar spleetje. Ze begon met haar heupen te rollen en streelde haar kutje over mijn vinger. Ik kwam helemaal bij en mijn leuter ontplofte op X-rated terwijl ze mijn hand als seksspeeltje gebruikte. Charlotte warmde snel op, haar kutje begon te sijpelen dus ik boog mijn vinger en drukte hem bij haar naar binnen, ze was heet en nat, hij gleed makkelijk naar binnen. Na een paar momenten van glijden op mijn hand pakte ze mijn pols harder vast dan bevroor op zijn plaats en begon te trillen, een lange stille zucht ontsnapte uit haar open mond. Toen ze ophield met rillen, liet ze mijn arm vallen en vertrok even stil als ze gekomen was. Zodra mijn dochter weg was, rolde ik naar Pearl om haar te neuken, mijn erectie dreunde, hunkerend naar een vrouw. Ze stond met haar rug naar me toe, dus ik schoof hem tussen haar benen en probeerde in haar te komen. Pearl ontwaakte net genoeg uit haar door alcohol veroorzaakte slaap om te protesteren tegen de poging tot binnendringen, ze bewoog weg en mompelde: "Vanavond niet."

Ik lag op mijn rug, streelde mezelf, bijna masturberend, me afvragend of ik mijn vrouw moest verkrachten, toen zich een sinister idee vormde. Ik stapte uit bed en trok mijn nachtkleding uit. Met mijn erectie voorop door het donkere huis, ging ik naar Charlottes slaapkamer. Ik opende de deur en keek naar binnen, ze lag tegen haar kussens aan met haar laptop oplichtend in het donker, ik zag op de monitor een meisje op haar rug liggen met een man op haar kutje, mijn dochter was orale seks aan het kijken.

Charlotte keek stil op, onbeweeglijk, haar ogen scanden op en neer mijn lichaam; ik was naakt, hard, en mijn bedoelingen waren duidelijk. Haar ogen ontmoetten de mijne en gleden toen weer naar mijn rechopstaande mannelijkheid; ze deinsde niet voor me terug. Mijn dochter keek terug naar mijn ogen, haar wenkbrauwen trokken iets begrijpend omhoog en ze ging uit het midden van het bed staan om ruimte te maken. Ik duwde de klep van de computer dicht, trok de deken van het meisje en ging op het bed zitten. Ik trok Charlotte op haar rug en ging toen tussen haar benen liggen, ze voelde zich eerst gespannen, maar na een paar tellen begon ze te ontspannen terwijl haar glimlach groeide. Ik zakte op mijn buik tussen haar benen en plaatste mijn mond over de rijk smakende lippen van haar geslacht. Ik likte haar, ik likte haar, toen begon ik het frisse jonge kutje te eten; mijn pik boorde een gat in haar matras terwijl haar heupen begonnen te buigen. Ze legde haar handen op mijn hoofd terwijl haar benen begonnen te trillen, ik tongzoende haar spleetje en concentreerde me toen op haar clitoris die zich had uitgestrekt vanuit zijn kapnestje. Ik had minder dan twee minuten nodig om Charlotte tot een orgasme te brengen. Ze probeerde stil te zijn, dus ik hoorde alleen het suizen van de lucht door haar open mond.

Ik gaf haar een paar seconden om op adem te komen, dan tilde ik op, bewoog me omhoog en zette mijn pik tegen de plooien van haar kutje; ze was glad, ik stroomde voorvocht, dus zonder moeite, zonder weerstand, drukte ik me in Charlotte terwijl ze tussen ons in staarde. Ze keek hoe mijn erectie in haar gleed, toen haar ogen naar mijn gezicht dwaalden, ze haalde diep adem en hield die in toen ik me half terugtrok, aarzelde, en toen weer naar binnen dook. Haar ogen kwamen samen met de mijne; ze glimlachte bemoedigend, toen vormden haar lippen langzaam, schaamteloos, de stille woorden: 'Neuk me', toen werd de ruimte tussen haar benen groter. Ik begon m'n dochter te neuken.

Charlotte bewoog niet terwijl ik haar neukte. Ik bukte me zo'n vijf minuten over haar heen en toen brak de hel los. Toen ik begon te stuiptrekken en m'n meisje met sperma vulde, sloeg ze haar armen om me heen en trok me strak. Ik lag in haar stevige omhelzing terwijl ik m'n kont rolde en haar volpompte met vlagen van lust. Toen mijn ballen bevredigd waren, duwde ik me op, kuste haar kort op de lippen en verliet toen haar bed. Noch zij, noch ik maakte een geluid de hele tijd. De rest van de nacht haatte ik mezelf voor wat ik met mijn kind had gedaan; maar ik feliciteerde mezelf ook omdat ik, voor het eerst sinds ik met seks was begonnen, een maagd had geneukt; oké, technisch gezien was ze geen maagd, maar je begrijpt wat ik bedoel.

De volgende ochtend was ik bang om Charlotte te zien, maar het meisje deed alsof er niets gebeurd was, ze was haar normale zelf en ging met me om zoals ze altijd deed. Ze moet mijn nervositeit gezien hebben, want kort voor ze het huis verliet, kwam ze naar me toe en zei met stille genegenheid en een kus op de wang: "Het is goed pap, het is weer een geheim dat we kunnen bewaren." Er werd niets meer gezegd en de volgende dagen werd het wegneuken van mijn dochters puurheid een leuke herinnering, geen verdorven daad.

De volgende maandag was er een vrije dag op school, een cijferdag geloof ik. De kinderen hoefden niet naar school. Pearl ging naar haar werk, maar terwijl ik me klaarmaakte, werd ik overweldigd door het idee dat ik weer alleen met Charlotte zou zijn. Met een bonzend hart belde ik m'n baas op en zei dat ik een vrije dag nodig had. Ik ging bij de jongens kijken. Ze sliepen vast en ik wist dat dat zo zou blijven tot de honger hen rond het middaguur uit bed zou dwingen. Ik ging naar mijn badkamer en maakte me klaar om mijn dochter te bezoeken.

Rond 8:20 die ochtend glipte ik stilletjes Charlotte's kamer binnen; mijn leuter was al een stenen obelisk onder mijn badjas. Ik tilde de deken op en keek naar haar. Ze lag op haar rechterzij in een flanellen jurk van middendijlengte, opgetrokken tot op haar heupen, één knie opgetrokken zodat haar benen verleidelijk geposeerd waren. Ze droeg geen slipje, waardoor mijn erectie nog meer opzwol. Ik liet mijn badjas vallen en ging toen met mijn eerstgeborene naar bed, mijn hart klopte tegen mijn ribben, mijn hele lichaam trilde. Ik had me niet meer zo gevoeld sinds de eerste keer dat ik de moeder van het meisje verleidde. Ik legde mijn hoofd op een tweede kussen en legde mijn hand op haar middel. Ik liet mijn hand over haar buik glijden en liet mijn vingers langs haar kutje glijden. Ik begon haar te strelen en ze huiverde. Charlotte bewoog lichtjes, waardoor de ruimte tussen haar benen groot genoeg werd om haar met mijn handpalm te bedekken. Ik drukte op haar kutje, gleed met mijn lange vinger langs haar spleetje en voelde naar het gaatje. Mijn vingertop dook in haar, dan boog ik mijn pols en duwde in tot de bovenste knokkel; ik vingerde Charlotte toen ze wakker werd. Ze slaakte een zucht, haar rug kromde zich en ze rolde haar hoofd naar me toe. Ze zweeg, keek door slaperige ogen tot ze zich kon concentreren. Ze legde een hand over de mijne en drukte die meer op haar lichaam terwijl ze mompelde: "Papa?"

"Shh, we willen de tweeling niet wakker maken."

Haar ogen werden alerter en ze vroeg zachtjes: "Waar is mama?"

Toen ze vroeg waar haar moeder was, en niet 'wat ben je aan het doen?', barstten mijn ballen bijna uit; haar eerste zorg was niet waar mijn vinger was, ze was bezorgd dat haar moeder in de buurt was, "Ze is naar haar werk, ik heb de dag vrij genomen."

Charlotte bewoog weg, waardoor mijn vinger uit haar glipte, ze draaide zich op haar zij naar me toe, legde haar arm over me heen en trok me stevig tegen zich aan, haar zijdezachte dijen schuurden tegen de mijne, haar tieten drukten tegen mijn borst, "Ik ben blij", pufte ze in mijn oor.

"Blij dat ze weg is, of blij dat ik de dag vrij heb genomen?"

Ze hield haar hoofd achterover om me goed te kunnen zien, "Allebei." Ze gooide de deken van zich af en stond op, "Ik moet plassen papa, ga niet weg." Niet erg waarschijnlijk.

Charlotte verfriste zich in de badkamer en kwam toen naar me terug. Ze trok haar nachtjapon omhoog en uit. Meer hoefde er niet gezegd te worden, ik trok haar aan een hand naar bed en duwde mijn dochter met haar rug naar me toe. Ik tilde haar bovenbeen op en legde het op mijn dij. Ik pakte haar hand en leidde die naar mijn erectie die op haar binnenste dij lag, "Neem me Charlotte, hou hem vast en leg hem waar je hem hebben wilt."

Ze wikkelde haar vingers om mijn pik en tilde hem toen op, ze wreef een paar keer met de kop over haar spleetje en centreerde me toen. Ik was nat met natuurlijk glijmiddel dus gleed ik zachtjes, zonder moeite bij haar naar binnen. Charlotte liet m'n pik los en ik duwde zo ver naar binnen als de natuur toeliet. Ze was stevig, maar er was weinig wrijving. Ze kreunde zachtjes, kromde haar rug, legde een hand op m'n heup en streek met haar nagels over m'n huid. Ik had het meisje twee nachten eerder ontmaagd, maar het was een snelle, stille gebeurtenis. Terwijl mijn schaamstreek zachtjes tegen de kont van mijn dochter klopte, besefte ik dat we tijd hadden, dat we van de lange ochtend konden genieten. Mijn erectie gleed in en uit haar strakke tienerlijfje en ik voelde me niet slecht, beschaamd, wellustig, of dat mijn ziel voor altijd bezoedeld was. Ik voelde me geweldig, en te oordelen naar haar reactie op het geneukt worden, haatte Charlotte het moment ook niet.

Mijn uithoudingsvermogen was kritiek kort, zij was fris, jong, nieuw, opwindend, en verboden, dus mijn ballen hadden haast om onze verbintenis te voltrekken. De climax begon in mijn ballen, mijn pik zwol op van opgehoopt sperma, toen ontplofte de top van de berg. Ik stootte in haar en hield haar stevig vast terwijl ik klaarkwam met het mooie meisje van de middelbare school. Ik trok mijn ontspannende pik uit haar en ze draaide zich naar me toe, ze glimlachte, haar ogen glinsterden, "Ik hou van je papa."

"Love you too baby," hijgde ik.

Ze stak een hand tussen haar benen en vingerde een klodder sperma uit haar kutje en keek er toen naar, "Moet je niet voorzichtig zijn?"

Ik had er niet over nagedacht of ik wel of niet in haar moest klaarkomen, dat hoefde ook niet, "Dat weet je niet, hè?"

"Wat weten?"

"Nadat je broers geboren waren, wilde je moeder geen voorbehoedsmiddelen meer gebruiken. Ze heeft me overgehaald om een vasectomie te laten doen. Ik heb me laten snijden, ik kan geen vrouw zwanger maken."

Charlotte keek me verbaasd aan: "Heb je je laten steriliseren?"

Ik grinnikte, "Nee, niet gesteriliseerd, ik heb al m'n apparatuur nog, ik ben nog volledig functioneel, ik kan alleen geen sperma doorgeven aan een vrouw." Ik daagde haar uit: "Ik kan je helemaal verrot neuken en dan ben je veilig."

Charlotte raakte in de stemming en was niet op haar hoede voor mijn grove verklaring. Ze daagde me uit: "Denk je dat je me kunt neuken?"

"Ik kan het proberen meisje."

Charlotte stapte van het bed, "Blijf hier," zei ze nodeloos, en ging toen naar de badkamer. Ik lag op mijn rug en keek naar de zonnevlekken op de muur tot ze terugkwam. Toen ze weer op bed kroop, reikte ze onder haar kussen, haalde haar nachtvriend tevoorschijn en liet hem op mijn buik vallen. Ze grijnsde lief en stelde toen voor: "Laat eens zien of je het kunt."

Mijn geheugen was kort, "Wat doen?"

Ze glimlachte, haar ogen glinsterden van plezier, ze durfde, "Neuk me de hersens uit." Ik weet niet wat me het meest raakte, de glimlach op haar lippen, het vuur in haar ogen, of het lef in haar stem, maar binnen een paar seconden na het gewaagde voorstel van mijn dochter, was mijn pik weer stevig aan het worden. Ik pakte haar dildo op en ze rolde verleidelijk op haar rug.

Charlotte strekte zich uit, haar armen boven haar hoofd; haar voeten wezen naar het uiteinde van het bed en lieten me naar haar kijken, van warrig bruin haar tot blauw geverfde tenen. Ik had haar al verschillende keren naakt gezien sinds mijn ontdekking, maar ik nam meer tijd om het lichaam dat naast me lag te onderzoeken. Op de een of andere manier was het me de laatste jaren ontgaan dat mijn dochter was veranderd van een anonieme unisex tot een sexy hete tiener. Terwijl ik het uitzicht in me opnam, legde ze een hand op mijn pik en vingerde me als aanmoediging, waarna ze haar armen over haar hoofd bewoog en haar benen spreidde, mij uitnodigend om haar te verleiden. Ik ging op mijn zij naast haar zitten; het uiteinde van mijn erectie smeerde belletjes glijmiddel op haar dij. Ik plaatste de punt van haar dildo tegen haar geslacht, glimlachte in haar ogen en duwde hem toen diep. Charlotte nam een lange teug adem, verschoof haar heupen en legde toen een hand op mijn arm toen ik haar met de neplul begon te neuken. Ze legde een hand op m'n arm en reikte toen naar de echte pik. Terwijl ik het speeltje in en uit haar kutje stootte, trok zij aan mijn stijve. Ik boog me naar haar borsten en likte een tepel, ving hem toen op mijn lippen en streelde hem met het puntje van mijn tong. Dat was een nieuwe zet, ze had nog nooit aan haar tepels gezogen, en de sensatie zorgde ervoor dat haar vingers harder in mijn erectie knepen, ze kreunde. Ik kuste en likte haar borsten, nooit onderbrekend wat ik aan het doen was tussen haar benen. Ze begon kort en hard te hijgen; ze piepte zachtjes schokjes van verrukking. Ik trok de plastic pik uit haar en legde het uiteinde op haar clitoris en wreef haar naar haar eerste hoogtepunt. Charlotte boog zich van het bed, gilde twee keer scherp en begon toen nog harder te kreunen terwijl ze met haar benen op het bed schopte.

Ik bewoog me over haar dijen en aarzelde lang genoeg zodat ze haar benen verder kon spreiden. Op het moment dat de kop van mijn erectie mijn meisje binnendrong stopte ik en keek omlaag in haar wellustige ogen. Ze sloeg haar armen om mijn nek, trok me dicht tegen zich aan en ademde zachtjes in mijn oor: "Dit voelt goed pa, kan het nog beter?" Ik stootte zo hard in haar dat ze centimeters op het bed opschoof. Charlotte pakte mijn middel met beide handen vast en hielp me terwijl ik in en uit haar stootte en trok.

Ik weet niet of Charlotte het meest sexy, heetste meisje was dat ik ooit geneukt had, of dat het de perversiteit was om m'n dochter te neuken, maar elke vezel van m'n lichaam, elke zenuw, tintelde van genot terwijl ik in haar hete, malse kutje stootte en gleed. Toen ik diep was, kon ik haar vanaf de gezwollen kop bijna acht centimeter tot aan mijn ballen voelen, ze leerde snel dat haar kleine lichaam iets veel langer en dikker aankon dan haar speeltje van vijf centimeter. Charlotte fluisterde hartstochtelijk in mijn oor terwijl we neukten, "Oh! God papa, stop nooit! OH! Awwwwww! Uh-Uh-Uh, hou....... OH SHIT!!" riep ze uit terwijl haar buik begon te verkrampen, haar benen trilden.

Ik kon niet doorgaan, ik moest me uit haar terugtrekken, anders zou ik te snel klaarkomen. Gedreven door pure oernatuur trok ik me terug uit Charlotte, viel tussen haar benen, kuste de top van haar kutje en drukte twee vingers in haar. Ik likte haar van kont tot clitoris en streelde haar met m'n lippen en het puntje van m'n tong. Ze sloeg haar handen op m'n hoofd, woelde haar vingers in m'n haar en drukte m'n gezicht strak tegen haar kut. Ik befte en vingerde mijn dochter tot ze uitbarstte in haar derde orgasme. Ze werd luidruchtig en de tweeling was niet ver weg, dus pakte ik een kussen en sloeg het over haar gezicht, ze sloeg haar armen eromheen en ging door met jammeren en schudden.

Ze rolde op haar buik om op adem te komen; haar lichaam trilde met sensuele naschokken van de intense orgasmes. Ik stapte van het bed, ik was nog niet klaar met haar, maar ik had iets anders aan mijn hoofd. Ik opende Charlottes slaapkamerdeur en controleerde snel of de deur van de tweeling nog dicht was. Ik ging naar mijn eigen kamer, vond wat ik zocht en keerde terug naar mijn meisje. Toen ik de deur dichtklikte, tilde ze haar hoofd op van het kussen. Haar ogen stonden vol seks en smeulden. Ze was nog steeds opgewonden, en had behoefte aan nog een hete sensuele ontmoeting. Ik ging naast haar op het bed zitten en spoorde haar aan weer op haar rug te gaan liggen. Ik had een van de seksspeeltjes van mijn vrouw uit haar schuilplaats gehaald en was vast van plan om Charlotte aan nog meer erotisch spel en genot te laten kennismaken.

"Ga op je rug liggen liefje, doe je benen voor me open." Ze spreidde haar benen wijd genoeg zodat ik haar kutje kon aanraken, wat ik ook deed, met het vibrerende handkussentje. Charlotte schokte alsof ik haar met een stroomdraad had aangeraakt. Haar heupen schokten, haar ogen vlogen wijd en ze gromde, "UH!" Ze likte haar lippen, draaide haar hoofd weg en begon met haar heupen te rollen tegen de druk tussen haar benen. Ik leunde over haar heen en terwijl ik haar kutje masseerde met de vibrator, zoog ik aan haar linkertiet. Kijkend naar het tienermeisje dat op het bed kronkelde terwijl ik haar in een oververhitte neukmachine veranderde, hervormde mijn lul zich tot massief als eikenhout. Hij werd zwaar van verlangen en sperma; m'n ballen raakten overbelast. Charlotte begon een reeks klinkers te prevelen, haar volume nam zo toe dat ik bang werd dat ze mijn zonen zou wekken. Ik haalde mijn hand van haar lichaam waardoor ze zich voldoende kon ontspannen om diep adem te halen, ze opende haar ogen en eiste terwijl ze hijgde: "Oh mijn god, ik sta in brand, waag het niet te stoppen!" Ik rolde haar op haar buik, legde twee kussens onder haar bekken en ging over haar rug, en stootte me in het tengere tienermeisje.

Toen mijn schaamstreek tegen haar billen klopte fluisterde ik in haar oor: "Je hebt een prachtig lichaam Charlotte, je bent sexy, heet, en je kutje is prachtig." Charlotte kreunde, hief haar kont meer voor me op en ik fluisterde nog meer seksbeladen opmerkingen: "Kun je me voelen schatje, kun je mijn harde pik voelen glijden in je hete natte kut? Vind je het lekker om geneukt te worden?"

Mijn dochter kreunde "Uh - Uh- Oh god, dit is ----- !!" Ze beet op haar lip en kon niet afmaken wat ze probeerde te zeggen terwijl haar lichaam huiverde.

Tegen de tijd dat ik mijn ballen pijpte, had ik opnieuw aan haar tieten en kutje gezogen, en haar in drie standjes geneukt. Charlotte had een reeks orgasmes terwijl ik naar één gigantische pijpbeurt aan het toewerken was. We lagen op onze zij, lepeltje-lepeltje van voor naar achter, terwijl mijn pik door de lippen van haar hete gezwollen geslacht stootte. Ik streelde haar tepels toen ik het niet langer uithield. "Nu, Charlotte, voel hoe ik in je klaarkom. Nu!" We stopten allebei met bewegen terwijl ik klaarkwam, mijn dochter legde haar vingers op mijn pik zodat ze de golven sperma in haar voelde pulseren. Toen ik klaar was met stuiptrekken, oefende Charlotte druk uit op mijn buik waardoor ik me terugtrok. Ze rolde op haar rug en tilde haar been naast me op, ze greep naar mijn erectie en trok eraan tot de kop weer in haar zat, "Nog een klein beetje papa, neuk me langzaam, ik wil hem in en uit zien gaan," drong ze aan. Ik neukte haar zachtjes terwijl ze toekeek hoe de met sperma overgoten kop van mijn stijve een half dozijn keer in en uit gleed. Haar kut sijpelde sperma uit dat het uiteinde van mijn erectie bedekte en de kussentjes van haar kut bedekte terwijl ik in en uit gleed. Charlotte keek van de verbinding tussen ons naar mijn ogen en dirigeerde: "Stop alles erin en trek het er dan langzaam uit, ik hou ervan hoe het voelt." Ik stootte diep in haar kutje en trok me dan zachtjes terug. Ze opende haar mond en ging met het puntje van haar tong over haar tanden, toen huiverde ze, "Oh mijn god, dat voelt goed."

Ik stapte van het bed, mijn knieën waren zwak, ik kon nauwelijks staan. Mijn dochter rekte zich loom uit, aantrekkelijk, glimlachte toen met liefde en voldoening, "Wow, ik voel me geweldig."

Ik keek hoe ze zich ontspande op het bed en voelde weer een schok van lust in mijn noten, ik moest bij haar weg voor ik haar weer naaide, haar broers zouden niet zo lang meer slapen, "Ik moet gaan lieverd, het is tijd om te doen alsof je ons allemaal weer haat."

Ze grijnsde, "Ik weet het, maar als mama en de jongens weer weg zijn, denk je dan dat we dingen op mijn computer kunnen bekijken, er is nog veel wat ik wil weten." Ze ging rechtop zitten, legde haar hand onder mijn ballen om ze vast te houden en leunde toen naar voren en likte wat vocht van de kop van mijn pik, ze keek uitdagend omhoog: "Heel veel."

Ik pakte haar dildo en drukte hem tegen haar lippen, "Ga je nog oefenen?"

Charlotte nam hem uit mijn hand, likte hem van ballen tot punt, kuste toen met stralende warme ogen, een grote glimlach, en zonder dubbelzinnigheid, het uiteinde van haar neplul en vroeg: "Vind je dat ik dat moet doen?"

Charlotte haar dildo

Realistische Dildo Met Balzak - 17,5 cm

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Bullet Vibrator 10 Standen - Zwart

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Realistische Dildo Met Zuignap - 15,5 cm

€ 17,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Driedelig Kanten Lingeriesetje

€ 58,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis